«Волиньбаскет» привіз з берегів Дніпра дві поразки
Волинь

«Волиньбаскет» привіз з берегів Дніпра дві поразки

17 жовтня 2016, 09:44
0
0
Сподобалось?
0

Луцький баскетбольний клуб провів черговий спарений двотуровий виїзд в українській суперлізі. Лучани протягом трьох днів здійснили невеличкий круїз вздовж найбільшої водної артерії України – від Дніпра до Запоріжжя.

Спершу «лицарі» завітали у гості до «Дніпра» - другої команди першості. Забігаючи наперед, слід сказати, що вцілому «Волинбаскет» провів гру досить солідно. Але реально поборотися за результат завадила розгубленість у першій чверті. Господарі майданчика легко пішли у відрив – 21:11. Друга чверть була найбільш запеклою. На велику перерву команди пішли за рахунку 43:33. У двох завершальних відрізках «Дніпро» потрохи нарощував перевагу, довівши у підсумку рахунок до 85:68 (21:11, 22:22, 22:21, 20:14).

Далі шлях луцького клубу проліг у Запоріжжя. З місцевим БК у «Волиньбаскета» склалися цікаві турнірні стосунки ще минулого сезону, тож дуже хотілося вірити, що у Запоріжжі «лицарям» пощастить. Ці сподівання дише посилилися після першої чверті. Хай почала її команда з Луцька не дуже вдало, але потім зібралася і виграла – 18:12. Окреме спасибі центровому лучан Чемякіну, який у підсумку фактично став найкращим гравцем матчу, набравши 21 очко та зробивши 13 підбирань. Але, як відомо, один у полі не воїн. Господарі майданчика виглядали більш зібраним колективом, що, у принципі, й не дивно для тих, хто в курсі, як команда з Луцька проводила передсезонну підготовку. Тож, фактично, не поступаючись за супернику за складом «Волиньбаскет» не дотягнув до перемоги. Більше того, ще й зазнав поразки з достатньо великим рахунком 63:81 (18:12, 19:29, 13:14, 13:26).

Далі на хлопців Дмитра Чайковського чекають пригоди на березі моря. 19 жовтня «Волиньбаскет» зіграє з одеською БІПою, яка помітно «накульгує» у нинішньому сезоні, а 21 жовтня – з чемпіоном України южненським «Хіміком».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися