Гравцям «Волині» зіграти сильніше проти «Зорі» завадив незручний м’яч?
Волинь

Гравцям «Волині» зіграти сильніше проти «Зорі» завадив незручний м’яч?

17 жовтня 2016, 13:27
0
0
Сподобалось?
0

Попри закономірну поразку від луганської «Зорі» головний тренер лучан після матчу був напрочуд спокійним і без зайвих емоцій об’єктивно поспілкувався із журналістами, вказавши на проблеми в організації гри своєї команди.

– Гра була такою, якою ми, в принципі, її і передбачали. Наша команда не змогла реалізувати деякі напівмоменти. Не зовсім гострі, але моменти були, після яких можна було завершувати атаку. Але на подив я отримав дитячу відповідь від них. Незручний був м’яч. Для молодих хлопців дуже важкий і вони не могли пробити вище і сильніше. Я можу їх зрозуміти.

Самі ігрові дії були порушені з нашого боку в другому таймі. Могли ще два-три м’ячі отримати від «Зорі». Задня лінія розсипалася. Стали повільно переміщатися. «Зоря» збільшила оберти – гравці технічні, дуже добре відкриваються, зіграні. У нас поки не виходить колективна командна атака. Ми поступилися хорошій команді, все так, як і повинно було бути – ми програли.

Ця гра дасть нам ще більше аналізу. Зрозуміємо ще раз над чим працювати. Футболісти повинні зрозуміти, для того, щоб грати на високому рівні, потрібно багато працювати без м’яча, швидше думати і більше боротися.

Бракує хлопцям чоловічого характеру, хоча вони старалися. У нас все на стадії розвитку: й ігрові, й атлетичні можливості. «Зоря» вже розвинена команда.

– Вам не здається, що команді в другому таймі не вистачило фізичних кондицій? Хлопці просто перестали бігти...

– Думаю, у нас було достатньо футбольних сил. Є м’язи, є працездатність. Вона має свій ліміт, який був вичерпаний. У другому таймі ми все одно активно грали на атаку, намагалися обігравати, загострювати, але не могли потужно завершити атаку. Відкривалися, тому що хотіли забити. «Зоря» ж використала вільні зони. Ми грали нормально. Вважаю, це був відтінок чоловічого футболу. «Зорі» ми ще не можемо скласти рівноцінну конкуренцію. Доживемо до зими, пройдемо збори, попрацюємо з хлопцями. Думаю, вони змужніють за півроку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися