У Нововолинську стався вибух на заводі — один працівник загинув, двоє травмовані
Волинь

У Нововолинську стався вибух на заводі — один працівник загинув, двоє травмовані

19 жовтня 2016, 13:21
0
0
Сподобалось?
0

Виробнича аварія трапилася ливарному заводі у Нововолинську. Працівники проводили випробування цистерни для повітря об’ємом 30 метрів кубічних. Щось пішло не так і пролунав вибух.

Як інформують у поліції Волині, в результаті травмувалися троє працівників підприємства. Один із них – 61-річний житель Нововолинська, того ж дня помер у реанімації центральної міської лікарні. У нього медики, зокрема, діагностували політравму, забій грудної клітки та перелом лівого стегна. 73-річного майстра підприємства госпіталізували в реанімацію місцевої лікарні. В нього виявили черепно-мозкову травму та забійні рани носа та лоба. Ще одного працівника підприємства – 64-річного госпіталізували в хірургію міської лікарні із забійно-рваною раною правої щоки.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає позбавлення волі на строк до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися