Чому першокласники не мають свого кабінету?
Волинь

Чому першокласники не мають свого кабінету?

22 жовтня 2016, 13:00
1
0
Сподобалось?
0

«Ось уже другий місяць ми не можемо розв’язати проблемне питання. Діти з нетерпінням чекали 1-е вересня, батьки здавали гроші на ремонт класу. Але свято було практично зіпсоване. Учнів розділили на два класи. Одні навчаються в класі з євроремонтом, а інші ділять клас із третьокласниками. Це в той час, коли в нововідремонтованій школі є ще вільні кабінети. Чому наші діти не мають класу, в якому вони можуть перебувати цілий день? Чим завинили третьокласники, які лише одні розпочинають навчання об 11:10? 
Батьки першокласників села Смідин Старовижівського району Волинської області

Ми звернулися по коментар до директора Смідинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Марії Любомирівни Омельчук. Керівник школи повідомила, що до першого класу прийняли 32 дітей, тому таку кількість учнів змушені розділити на два класи. За словами Марії Любомирівни, всі першокласники навчаються у класах з євроремонтом і приходять до школи на 9:30 ранку.
– Різниця лише в тому, що ремонт в одному класі зроблений цьогоріч, а в іншому три роки тому. На 11:20 приходять учні третього класу й вчаться до 15-ї години. Проблема полягала в тому, що у нас не було парт. Клас є, однак не було за що посадити діток. Я розповідала батькам, що за парти, за якими сидять учні 10-11 класів, ми не можемо садити дітей початкової ланки, бо вони елементарно не дістають ногами до підлоги. Вільні кабінети фізики та хімії, однак там кожна парта підведена до електричного струму, тому посадити в такий клас малих школярів ми не можемо. Нещодавно відділ освіти перерахував гроші за парти й чекаємо, що на днях отримаємо шкільні меблі з Сокальської фабрики. Тому проблема вирішиться відразу після осінніх канікул, – запевнила директор школи.
Катерина ЛОЗИЦЬКА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Оце так проблема!?Раджу поїхати в с. Любохини і порівняти проблеми... Тут діти вчаться у ТРИ зміни!!!!!!!!!! http://www.volynnews.com/news/society/na-volyni-prosiat-vidremontuvaty-avariynu-shkolu/

    24 жовтня 2016, 20:08
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися