«Волинь» віддячила «Дніпру» за розгром у першому турі
Волинь

«Волинь» віддячила «Дніпру» за розгром у першому турі

24 жовтня 2016, 10:12
0
0
Сподобалось?
0

У першому турі нинішнього чемпіонату лучани зазнали поразки від «Дніпра» з рахунком 0:5. З того часу склад «Волині» дещо змінився. Через конфлікти з Віталієм Кварцяним пішли з луцького клубу кілька досвідчених футболістів. Проте, відверто кажучи, гра «Волині» гіршою не стала, і лучани мали величезне бажання реваншуватися за прикру поразку на старті першості.

«Волинь» - «Дніпро» - 3:0

Голи: 1:0 – Мемешев (26 – з пенальті), 2:0 – Дудік (55), 3:0 – Шаповал (86).

«Волинь»: 73. Марчук, 47. Романюк, 24. Горопевшек, 13. Шабанов, 7. Герасимюк – к, 9. Мемешев (80. Марушка, 90+2), 20. Задерецький (22. Шаповал, 70), 97. Дудік, 59. Деда (76. Ляшенко, 46), 18. Логінов, 38. Петров.

«Дніпро»: 12. Лунін, 2. Влад, 3. Адамюк, 4. Кравченко – к, 7. Блізніченко, 9. Вакулко, 11. Бохашвілі (17. Баланюк, 61), 14. Чеберячко, 25. Когут (28. Назаренко, 70), 36. Андерсон (10. Кочергін, 61), 35. Сваток.

З перших хвилин «Волинь» запропонувала супернику достатньо швидкий темп і періодично брала в облогу ворота гостей. Успіх до лучан прийшов дещо несподівано у середині тайму. Олег Герасимюк входив у штрафний майданчик «Дніпра», уникнув підкату, а потім впав. Арбітр призначив 11-метровий. Рішення було сумнівне, проте Олександр Іванов стояв на своєму. Тож Редван Мемешев з пенальті вивів «Волинь» вперед.

Далі господарі поля дали пограти дніпрянам першим номером. Але попри помітно більший відсоток володіння м’ячем «Дніпро» не виблискував в атаці, особливо у завершальній стадії. «Волинь», навпаки, організувала непогану контргру зі швидкими виходами із захисту у напад. Другий гол підопічні Кварцяного забили на початку другого тайму за рахунок блискавично триходівки. Голкіпер «Волині» потужно вибив м’яч вперед, першим на підборі був Ляшенко і одразу прокинув «круглого» на Дудіка і той «пробив» Луніна.

У завершальній частині матчу команди грали у відкритий футбол. Слід зазначити, що чи не вперше цього сезону «Волинь» виглядала досить свіжою у другій половині гри, й провела її навіть краще, ніж перший тайм. Тож уже на останніх хвилинах поєдинку лучани заслужено забили ще раз. Петров, який у матчі виграв практично усю свою боротьбу, вдало асистував Шаповалу.

https://www.youtube.com/watch?v=9AzL9iwMAyk


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися