«Волинь» не пройшла першоліговий бар’єр у кубку
Волинь

«Волинь» не пройшла першоліговий бар’єр у кубку

26 жовтня 2016, 20:57
0
0
Сподобалось?
0

Після видовищної перемоги над «Дніпром» у чемпіонаті Віталій Кварцяний не став економити сили і повіз до Охтирки на кубковий матч оптимальний склад, навіть посилив його – до «основи» поставили раніше відлученого від футболу і виставленого на трансфер атакувального півзахисника Віктора Хомченка. Бракувало хіба що досвідченого нападника Анатолія Діденка, який завершує відновлення від травми. Проте гра все-таки не склалася.

«Нафтовик-Укрнафта» – «Волинь» – 2:1

Голи: 1:0 – Є. Пасіч (17), 2:0 – Г. Пасіч (67), 2:1 – Мемешев (86 – з пенальті).

«Нафтовик-Укрнафта»: 33. Юрчук, 4. Бояринцев – к, 21. Лопнов, 44. Циколія, 23. Зайчук, 17. Передистий, 11. Лозовий (15. Черній,), 10. Піднебенной, 42. Є. Пасіч (7. Врйцеховський, 85), 41. Г. Пасіч, 9. Арвеладзе.

«Волинь»: 42. Неділько, 47. Романюк, 24. Горопевшек, 13. Шабанов, 7. Герасимюк – к (25. А. Никитюк), 9. Мемешев, 18. Логінов, 94. Хомченко, 20. Задерецький, 97. Дудік (22. Шаповал, 58), 38. Петров.

Лучани від стартових хвилин намагалися грати першим номером. Проте серйозних успіхів в атаці це не приносило. Господарі поля у першому таймі запропонували досить високий пресинг. Вихід з-під нього виявився для луцьких футболістів серйозною проблемою. Стартовий відрізок матчу минувся без реальних загроз для обох воріт. Аж тут дав свій результат пресинг охтирців. Горопевшек та Логінов не порозумілися перед самим штрафним майданчиком, гравець «Нафтовика» перехопив м’яч і вийшов на побачення з Недільком. Голкіпер «Волині» вийшов у цій дуелі переможцем і вибив «круглого» у поле, але прямо на Євгена Пасіча. Той з метрів 23 вразив порожні ворота. Трохи оговтавшись від цього «Волинь» і далі продовжувала насідати на суперника, але знову без останнього пасу та завершальних ударів. Натомість у захисті луцькі оборонці вперто намагалися вигадувати велосипед. Тому пожежі час-від часу продовжували виникати поблизу воріт Неділька. Подібна ж картина спостерігалася й у другому таймі. Тільки луцькі футболісти ще більше були заряджені на атаку, а справи у захисті вже й взагалі йшли кепсько. З півдесятка атак «Нафтовик» проводив за чисельної більшості попереду, тож і доводилося Недількові часом грати польового гравця, щоб якось підрівняти сили. Воротар «Волині» встиг продемонструвати уміння грати як ногами, так і головою. Але одна з контратак охтирців таки завершилася голом. Цього разу у «Нафтовика» не було чисельної переваги, і Неділько був у «рамці», проте ніхто з гравців «Волині» не зміг зупинити вояж Геннадія Пасічника вздовж лінії штрафного майданчика, як і нормально заблокувати його удар. Зрештою, з рикошетом від Романюка м’яч залетів у самісінькій нижній і дальній від воротаря кут. Після цього гра «Волині» остаточно розладналася, і господарі поля могли довести справу до розгрому, але не реалізували ще, як мінімум, три гарні нагоди. Інтрига у матч раптово повернулася за кілька хвилин до завершення ігрового часу. Шанс зачепитися за гру підопічним Кварцяного подарував арбітр, призначивши доволі сумнівний 11-метровий у ворота Юрчука. Його без жодних проблем реалізував Мемешев. Але «Волині» це мало що дало, моментів для того, аби відігратися, команда не створила ні в останні, ні у компенсовані хвилини, хоча й дуже старалася це зробити.

Таким чином, у чвертьфіналі зіграє «Нафтовик». Відзначимо, що «Волинь» не єдина втрата прем’єр-ліги на цій стадії турніру. Першолігові «Полтава» та «Іллічівець» вибила з кубка «Карпати» та «Сталь» відповідно. Такі результати ще раз засвідчили, що нині елітний дивізіон переживає величезну кризу і, за виключенням кількох команд, його учасники мало чим відрізняються від команд першої ліги.

Переглянути матч можна тут:

https://www.youtube.com/watch?v=r3HxsVZnGt0


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися