Попереджено кілька спроб «скинути» на Волині сміття зі Львова
Волинь

Попереджено кілька спроб «скинути» на Волині сміття зі Львова

27 жовтня 2016, 16:23
0
1
Сподобалось?
1

В останні тижні на Волині ледь не кожного дня підіймається питання сміття, яке незаконно зі Львівщини перевозять у нашу область. Так раніше «Вісник+К» уже писав про залишену сміттярами купу непотребу у лісі поблизу села Гайове Ківерцівського району та про розвантаження до десяти вантажних машин відходів на полігон у селі Привітне поблизу Локач. Як випливає зі слів начальника державної екологічної інспекції у Волинській області Олександра Ткачука, це ще не всі «подарунки» від наших добрих сусідів. Адже протягом останніх тижнів було припинено ще кілька самовільних спроб розвантажити львівське сміття на Волині. Так у Ківерцівському районі затримали велику машину зі сміттям. У ньому знайшли документи Жовківської районної адміністрації (Львівська область), місцевого відділення поліції тощо. Крім того, поблизу селища Колки, що на Маневиччині, в лісі затримали автомобіль, який хотів висипати сміття. Лісова охорона встигла викликати правоохоронців. Як виявилось, водій працює на київське підприємство, котре за угодою транспортує сміття зі Львова до столиці. Однак водій, швидше за все, вирішив зекономити на часі й пальному, та спробував позбутися вантажу по дорозі.

Ситуація з підкиданням сміття обурює волинян. Для прикладу, сьогодні Луцька міська рада прийняла рішення щодо заборони приймання та захоронення твердих побутових відходів, що завозяться з інших областей. Думку про те, що Львову потрібно допомогти у вирішенні сміттєвої проблеми обстоювали активно хіба що представники «Сампопомочі», лідером якої є Львівський міський голова Андрій Садовий.

Також відзначимо, що в останні тижні неодноразово своєрідні «посилки» зі Львова виявляли на Житомирщині. Останню купу сміття, мінімум 2-3 машини, виявили днями в Олевському районі області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися