У Нововолинську водій вигнав з автобуса ветерана АТО з пільговим квитком
Волинь

У Нововолинську водій вигнав з автобуса ветерана АТО з пільговим квитком

31 жовтня 2016, 12:18
0
0
Сподобалось?
0

Ця прикра подія трапилася 30 жовтня о 9.05 ранку на нововолинський автостанції. 20-річний доброволець полку «Азов» Мирослав Никитюк у касі придбав пільговий білет до Володимира-Волинського на автобус з Нововолинська до Києва. Він пред’явив білет водієві. Водій автобуса АА4702НР почав хамити бійцю. Не подіяло на нього й посвідчення учасника бойових дій. Водій почав обзивати Никитюка «синком», «брехуном», казати «що він ні де не був, бо хай на себе подивиться, який з нього боєць».

Про це повідомляється у групі «ВКонтакте» Цивільного корпусу «Азов» Нововолинськ.
Мирослав Никитюк звернувся до диспетчера автостанції, але водій не вгамувався й почав хамити диспетчерові та обіцяв викликати поліцію. Мовляв, Никитюк пред’являє підроблені документи і «таке посвідчення на кожному розі продається».

«Друг Дикий погодився з викликом поліції та запропонував водієві самому визвати наряд, але той відмовився й випхав атовця з автобуса. Так ветеран АТО, азовець, активіст Цивільного корпусу «Азов» Нововолинськ, солдат 14 ОМБр не потрапив по купленому білетові у Володимир-Волинський», – йдеться у дописі. 
Також в «Азові» повідомили біографічні дані про Мирослава Никитюка. 23 квітня 2014 року 17-річний сирота Мирослав Никитюк разом з Мирославом Власюком та Максимом Романюком відправилися у Київ, щоб стати до лав партизанського загону «Чорні Чоловічки». Однак Никитюка повернули додому з тренувальної бази, оскільки на той момент він не досяг повноліття. На слідуючий день, після того як йому виповнилося 18 років, він поїхав до Києва де проходила мобілізація у батальйон «Азов». Мирослав брав участь в наступальній операції на Широкине у складі артилерійського дивізіону, командував гарматою Д-30. Захищав Маріуполь. Після виведення полку «Азов» із зони АТО Мирослав Никитюк підписав контракт з 14 бригадою, щоб знову повернутися на передову.
Цивільний корпус «Азов» Нововолинськ пообіцяв стежити за ситуацією й вимагатиме звільнення або строго покарання водія, який образив бійця.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися