У Луцьку відкрилася виставка унікальних робіт вихованців «Етно-студії»
Волинь

У Луцьку відкрилася виставка унікальних робіт вихованців «Етно-студії»

31 жовтня 2016, 17:19
0
2
Сподобалось?
2

У Луцьку у виставковій залі обласного науково-методичного центру культури Волині відкрилася виставка «Пори року». На ній представлені роботи вихованців «Етно-студії» – своєрідного острівка народно-прикладного традиційного мистецтва. Відвідують гурток діти віком від 9 до 16 років. В «Етно-студії» під керівництвом відомої луцької майстрині, викладача кафедри образотворчого мистецтва факультету мистецтв СНУ Галини Вахрамеєвої діти працюють з особливим натхненням. Тут вони не тільки вчаться щось робити власними руками, а торкаються найглибших пластів української культури. Усі вихованці пані Галини в один голос кажуть, що під час творчості опиняються в атмосфері доброти, відчувають радість і задоволення.

Назва виставки «Пори року» символічна. «Етно-студія» існує трохи більше року. На виставці ж представлені роботи різних періодів. Найяскравіші і найбагатші барвами осінні. Адже сама природа дає багато матеріалу. Зимові роботи – з соломи та сіна, весняні – це, для прикладу, пасхальні віночки та яйця-крашанки, влітку ж переважає малярство – це і петриківський розпис, і малюнки на склі.

Директор обласного науково-методичного центру культури Любов Рожнова нагородила педагогів та вихованців «Етно-студії» грамоти за популяризацію традиційного українського мистецтва. А керівник «Етно-студії» Галина Вахрамеєва вручила своїм підопічним нагрудні значки студійця.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися