«Сталь» і Дердо виграли у «Волині» у Луцьку
Волинь

«Сталь» і Дердо виграли у «Волині» у Луцьку

4 листопада 2016, 20:14
0
0
Сподобалось?
0

У попередній поразці від донецького «Олімпіка» є значна частка «заслуги» суддів. На жаль, неприємний осад лишився і після домашнього матчу зі «Сталлю» з Кам’янського.

«Волинь» – «Сталь» – 0:1

Гол: 0:1 – Комваліус (23 – з пенальті).

«Волинь»: 42. Неділько, 47. Романюк, 24. Горопевшек, 13. Шабанов – к, 18. Логінов, 20. Задерецький (25. А Никитюк, 66), 9. Мемешев, 94. Хомченко, 97. Дудік (76. Ляшенко, 55; 59. Деда, 88), 22. Шаповал, 38. Петров.

«Сталь»: 79. Паньків, 20. Пашаєв, 32. Іщенко, 13. Стаменковіч, 7. Воронін, 8. Г. Малакян (91. Карасюк, 82), 9. Е. Малакян, 6. Каленчук – к, 94. Задерака (14. Дансо, 64), 88. Мисик, 99. Комваліус (16. Каріакі, 76).

Вилучення: Романюк (55).

На жаль, лучани не змогли поповнити очковий запас у домашньому матчі зі «Сталлю», хоча сама гра була рівною, як зрештою, й суперники. Тому добрих 20 хвилин на полі не відбувалося нічого цікавого. Оскільки матч відбувався за порожніх трибун відповідно до рішення КДК ФФУ у відповідь на прояви неонацизму на секторі волинських ультрас, то й підганяти команди не було кому. Грім для лучан грянув на 21-й хвилині. Спершу Логінов привіз кутовий на власні ворота. Після подачі захист «Волині» відбився, але атака «Сталі» продовжилася і дійшло до завершального удару Комваліуса, який рукою заблокував Горопевшек. Оскільки це було у штрафному майданчику, арбітр призначив 11-метровий. Комваліус отримав можливість на другу спробу. Лишалася надія на Неділька, який має чимало відбитих 11-метрових у своїй кар’єрі. І цього разу Віталій був близьким до того, щоб парирувати удар – вгадав напрямок і майже дотягнувся до м’яча.

Від шоку «Волинь» відходила ще хвилин з двадцять і лише під завісу тайму спробувала відігратися. Непогано з розвороту пробивав Мемешев. Хомченко пройшов майже півкоманди суперника і виклав під удар Шабанову. Артем приклався добряче, але влучив у захисника. Далі шанс мав Петров, а вже у компенсований час за дзеркальне порушення як у моменті з Горопевшеком у штрафному майданчику «Сталі» головний арбітр Олександр Дердо мав призначити 11-метровий у ворота Паньківа, але цього разу принциповості не проявив. Натомість уже на старті другої 45-хвилинки Дердо знову став принципіальним. Показавши пряму червону картку Юрію Романюку за фол останньої надії. Хоча гравець «Волині» практично і не торкався до опонента, а той, відчувши найменший доторк, завалився так, немовби його збив поїзд.

У меншості «Волинь» ще мала шанс відігратися. Ляшенко створив гарний момент для Мемешева, та Редван просто не влучив по м’ячу перед самісінькими воротами. Проте значно більше можливостей для збільшення рахунку мали гості. Добряче попсував нерви лучанам Каленчук, але надійно на останньому рубежі зіграв Неділько.

https://www.youtube.com/watch?v=QT2-CTmox2A


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися