Колишній настоятель храму у Низкиничах продає будинок за 34 мільйони гривень
Волинь

Колишній настоятель храму у Низкиничах продає будинок за 34 мільйони гривень

8 листопада 2016, 10:25
0
1
Сподобалось?
1

На сайті нерухомості з символічною назвою «Благовіст» виявлено оголошення про продаж за 34 мільйони гривень маєтку митрополита Вишгородського і Чорнобильського  Павла УПЦ МП. Нині він намісник Києво-Печерської Лаври, а у 1989-1994 роках був настоятелем Свято-Успенського храму (нині чоловічий монастир) у селі Низкиничі Іваничівського району.

Про продаж дорого маєтку повідомив журналіст «Схем» Михайло Ткач, який раніше уже досліджував статки високого церковного сановника.

«Настоятель Києво-Печерської Лаври владика Павло, схоже, продає той самий маєток під Києвом. Точної адреси в оголошенні немає, але на фото будинок один в один з тим, який я вперше знайшов і зняв в далекому 2012-му. Тоді владика так і не покликав нас в гості, але тепер можна оцінити не тільки екстер’єр, а й інтер’єр. Ціна на сайті: 34 190 000 грн або 1 300 000 $», – розповів журналіст.

https://www.youtube.com/watch?v=j0PUcG1KQYE

Згідно з оголошенням, загальна площа будинку становить 580 квадратних метрів він повністю мебльований італійськими та англійськими меблями, оздоблений чеськими люстрами. Підлога вимощена мармуром з підігрівом та німецьким паркетом. До маєтку також належить гостьовий будинок площею 170 квадратів та будинок для охорони на 18 квадратних метрів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися