У кабінеті ректора ЛНТУ затримали невідомих
Волинь

У кабінеті ректора ЛНТУ затримали невідомих

11 листопада 2016, 13:31
0
0
Сподобалось?
0

Слідчі Луцького відділу поліції за фактом незаконного проникнення в приміщення службового кабінету керівника Луцького Національного технічного університету відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 162 Кримінального Кодексу України. На місці події працює слідчо-оперативна група. Поліція встановлює всіх осіб, причетних до інциденту.

Сьогодні ж ректор Луцького національного технічного університету Петро Савчук та його колега по Волинській обласній раді і фракції «Укроп» В’ячеслав Рубльов провели брифінг з цього приводу. Так Петро Савчук розповів що зловмисники намагалися проникнути у його робочі апартаменти, але зупинила охорона університету. Зі слів, водія ректора, люди, які намагалися проникнути в кабінет, могли бути представниками правоохоронних органів, оскільки один із них проронив фразу: «Ми  тут знаходимося санкціоновано». Тим часом, невідомі не назвали себе і не показали ніяких документів. Також на коридорі біля кабінету були спецзасоби. У невідомих виникла сутичка з охороною ВУЗу. Після затримання цих осіб, за словами Петра Савчука, приїхав джип з людьми, котрі намагалися допомогти затриманим. Також Петро Савчук припустив, що у його кабінеті погосподарювали працівники поліції.

У ГУНП України у Волинській області спростовують ці обвинувачення. «Повідомляємо, що звинувачення керівника вишу щодо причетності до інциденту співробітників Головного управління Національної поліції у Волинській області є абсолютно безпідставними. Затримані у навчальному закладі особи не є співробітниками ГУНП в області», – йдеться у повідомленні прес-служби волинської поліції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися