«Волиньбаскет» зіграв перші домашні матчі — є перша яскрава перемога і болюча поразка
Волинь

«Волиньбаскет» зіграв перші домашні матчі — є перша яскрава перемога і болюча поразка

14 листопада 2016, 09:49
0
0
Сподобалось?
0

Після безперервного виїзного вояжу луцький баскетбольний клуб нарешті надовго повернувся до Луцька, щоб потішити власних уболівальників домашніми матчами.

Розпочав домашню серію «Волиньбаскет» поєдинком із харківським «Політехніком». У першому колі «лицарі» здобули єдину перемогу і саме над харків’янами. Ця команда виявилася зручною для хлопців Дмитра Чайковського, тож лучани вдруге обіграли «Політехнік». «Волиньбаскет» зі стартових хвилин дав зрозуміти, хто у Луцьку господар. Правда у відрив піти не вдавалося, але на завершення першої десятихвилинки господарі майданчика таки могли забезпечити собі мінімальну перевагу, якби не су перовий триочковий від гостей, який супроводжувала сирена. Тож чверть несподівано виграли гості. Однак це був лише маленький проблиск у їхній грі. Далі і кожній чверті лучани були сильнішими, нарощуючи свою перевагу. У «лицарів» пішли триочкові кидки, тож «Волиньбаскет» заслужено почав домашню серію з перемоги – 80:64 (16:18, 26:18, 24:19, 14:9).

Вчора ж луцький БК приймав ще одного аутсайдера чемпіонату «Кремінь». «Волиньбаскету» було до снаги перемогти й цього суперника, однак певний збіг обставин уже під час матчу помітно ослабив команду. Хоча у першій чверті все пішло непогано. Знову вдавалися лучанам дальні кидки, що й гарантувало «Волиньбаскету» достатньо непоганий відрив у 8 очок. Але у другій десятихвилинці травмувався капітан «лицарів» Едуард Федчук, неспортивний фол арбітри зарахували Сергію Алфьорову. Цим одразу ж скористалися гості, і на велику перерву лідером пішов уже «Кремінь», правда маючи мініатюрний за баскетбольними мірками гандикап у два бали. У третій чверті лучани знайшли у собі сили не лише нівелювати його, а й вийти вперед. Але от на вирішальний ривок уже забракло сил. Гості виграли останню чверть, а з нею і матч – 67:71 (19:11, 12:22, 23:19, 13:19). Це друга перемога «Кременя» над «Волиньбаскетом» і взагалі у чемпіонаті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися