Волинянин намагався зняти мангал у лісовому рекреаційному пункті, щоб здати на металобрухт
Волинь

Волинянин намагався зняти мангал у лісовому рекреаційному пункті, щоб здати на металобрухт

15 листопада 2016, 12:06
0
0
Сподобалось?
0

Цієї весни лісівники ДП «Колківське ЛГ» реставрували лісовий рекреаційний пункт поблизу селища Колки. На роботи витратили близько 30 тисяч гривень. Оновили бесідки, скульптурні форми, обладнали пісочниці та гойдалки для дітей, проклали доріжки, пофарбували паркан, облаштували зручні кострища та мангали.

– Його послугами залюбки користуються жителі смт Колки та сусідніх сіл, також подорожні з інших районів та областей. А далекобійники навіть іноді тут ночують. За цим рекреаційним пунктом доглядає наш майстер лісу Сергій Гурич. Він і дров заготує, щоб можна було на кострищі юшку зварити чи шашлик підсмажити, і прибере сміття після відвідувачів. Цей відпочинковий комплекс лісівники назвали «Поляною казок», – розповідає інженер лісового господарства ДП «Колківське ЛГ» Євген Мельничук.

Проте нещодавно зранку Сергій Гурич, прийшовши виконати свої обов’язки, застав на рекреаційному пункті літнього чоловіка, котрий намагався розвалити кострище. Лісівник викликав поліцію. Затриманим виявився житель села Тростянець Ківерцівського району Сергій М. Йому приглянулася металева частина конструкції, і чоловік хотів здати її на металобрухт. Хоча насправді металу там дуже мало. Найцінніше у тій конструкції – робота майстра.

На Волині вже створено більше ста таких пунктів. Усі волиняни і гості області захоплюються рекреаційними пунктами, що їх будують лісівники. Вони призначені для відпочинку подорожніх. Літньої пори тут також святкують дні народження та корпоративи жителі ближніх міст та сіл.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися