Луцький центр зайнятості виселяють з приміщення колишнього садка
Волинь

Луцький центр зайнятості виселяють з приміщення колишнього садка

17 листопада 2016, 18:53
3
0
Сподобалось?
0

Луцька місцева прокуратура звернулася до суду із позовом до Луцької міської ради  в особі голови та виконавчого комітету, а також до міського центру зайнятості, аби визнати недійсним рішення про передачу установі приміщення дошкільного закладу №23 на вулиці Ярощука. Його балансова вартість складає 6 мільйонів гривень. У дитячому садку розмістили Луцький міський центр зайнятості, аргументуючи таке рішення малою народжуваністю в обласному центрі. Ухвалою господарського суду Волинської області затверджено мирову угоду у цій справі, згідно з якою Луцький міський центр зайнятості зобов’язався протягом одного року передати приміщення дошкільного закладу міській раді. Тож, імовірно, скоро тут знову функціонуватиме садочок.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Ірина
    Ірина

    Круто! Садочок за рахунок коштів фонду державного центру зайнятості повністю відремонтований по сучасним міркам, усі вікна енергозберігаючі, кондиціонери, і якщо не помиляюся, індивідуальний пункт опалення. Все це коштувало чималих затрат. А зараз віддайте через суд. А що натомість пропонуєте? Чи всі будівлі колишніх садочків звільнені від закладів сумнівної акредитації учбових закладів і приватних фірм? І чи будуть допущені діти мешканців прилеглих будинків? Чи як завжди тільки для "особливих" дітей "особливих" батьків?)

    18 листопада 2016, 09:17
    Відповісти
  • Олеся
    Олеся

    Куди планується переведення лцз?

    18 листопада 2016, 09:19
    Відповісти
  • ПТО
    ПТО

    Розглядається питання знищення Луцького ВПУ (вул. Бенделіані): прокрались керівники училища і управління освіти - своє спасіння вбачають у знищенні найбільшого ПТНЗ Волині. 1вересня ц.р. на урочисту лінійку в училище вперше за роки існування ЦЗ прибула пані Кучмук. Оглядала приміщення.

    18 листопада 2016, 17:23
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися