«Волинь» без шансів програла «Зірці»
Волинь

«Волинь» без шансів програла «Зірці»

20 листопада 2016, 21:25
0
0
Сподобалось?
0

Після двотижневої перерви відновилися матчі чемпіонату України з футболу у найвищому дивізіоні. «Волинь» завітала до Кропивницького на зустріч із «Зіркою». Команди посідали сусідні 10-11 сходинки у турнірній таблиці. У разі перемоги над суперником, лучани могли випередити його.

«Зірка» - «Волинь» - 2:0

Голи: 1:0 – Фаворов (59), 2:0 – Білоног (73).

«Зірка»: 44. Паст, 4. Перерйра – к, 8. Лупашко, 10. Фаворов, 11. Бацула, 14. Сітало, 16. Мойя Аплар (26. Білоног, 66), 17. Айтор (28. Полегенько, 19), 20. Фатєєв,(13. Зозуля, 90), 21. Загальський, 55. Ковальов.

«Волинь»: 73. Марчук, 13. Шабанов – к, 26. Р. Никитюк, 22. Шаповал (50. Шандрук, 77), 18. Логінов, 9. Мемешев, 48. Чепелюк, 25. А. Никитюк (76. Ляшенко, 60), 20. Задерецький, 99. Діденко (65. Тетеренко, 86), 38. Петров.

До Кропивницького «Волинь» приїхала без дискваліфікованих Романюка та Хомченка, також не було у складі лучан Герасимюка, натомість залишив клубний лазарет досвідчений Діденко. Певні проблеми зі складом були й у зірки, отож команди підійшли до зустріч приблизно в однаковому стані. Гра демонстрована командами протягом сезону теж свідчила про їхню рівність. Тому перемога залежала від настрою футболістів на гру та їхніх фізичних кондицій. З бажанням здобути позитивний результат у «Волині» було все добре, а от з фізичними кондиціями ні. Звідси і два зовсім різних тайми у матчі.

У першій 45-хвилинці гру контролювали лучани. «Волинь» почала матч першим номером, і на стартових хвилинах господарі поля змушені були багато порушувати правила поблизу свого штрафного майданчика. Але лучани зі стандартів, інколи навіть дуже небезпечних, нічого не витиснули. Кілька напівмоментів мав Діденко, одного у ворота Анатолій не влучив, а в іншому епізоді з класної позиції пробив занадто слабко, і м’ячем без проблем заволодів Паст. На жаль, це був перший і останній удар «Волині» в площину воріт. Футболісти з Кропивницького за 30 хвилин тільки одного разу загрожували воротам лучан. Після кутового головою неточно пробив Перейра. Наприкінці тайму команди обмінялися гольовими моментами, подарувавши надію на цікавий футбол у таймі другому. У «Волині» Андрій Никитюк розібрався з двома захисниками, зайшов у штрафний майданчик і пробив у сітку із зовнішнього боку воріт. Уже У «Зірки» вже у компенсований час Ковальов не влучив по воротах з двох метрів, замикаючи простріл зі стандарту.

У другому таймі футболістів «Волині» ніби підмінили. «Зірка» потрохи підтискала лучан до воріт аж поки повністю не взяла гру під свій контроль. Господарі поля не створювали багато моментів, але вичікували свого шансу. Як от Фаворов, отримавши класний пас від партнера, не став довго роздумувати а пробив у дальній від Марчука кут – 1:0. «Волинь» мала б піти відіграватися, але цього не сталося. Навпаки, «Зірка» заграла ще впевненіше, і Білоног з рикошетом від стійки вдруге пробив Марчука. Гольовим пасом відзначився Фаворов, який, до речі, був влітку на перегляді у «Волині», але через заборону на трансфери луцький клуб не зміг його заявити.

Більше нічого суттєвого у матчі уже не сталося. «Зірка» спокійно втримала свою перевагу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися