БІПА обіграла у Луцьку «Волиньбаскет»
Волинь

БІПА обіграла у Луцьку «Волиньбаскет»

24 листопада 2016, 17:40
0
0
Сподобалось?
0

На жаль, луцький баскетбольний клуб продовжує серію невдалих матчів. Сьогодні команда Дмитра Чайковського вдома приймала третю команду суперліги – одеську БІПу. У цьому матчі дався взнаки вищий клас гравців одеської команди. У складі ж лучан сьогодні не знайшлося лідера, котрий повів би партнерів за собою. В результаті гості доволі спокійно виграли першу половину поєдинку. У третій чверті трохи компенсувати «Волиньбаскету» вдалося за допомогою дальніх кидків. Але гості не знітилися, і у заключній чверті не дали шансів лучанам повернути інтригу у матч. До фінальної сирени перевага гостей мало не досягнула двадцяти очок – 70:89 (14:21, 21:25, 22:21, 13:22).

Слід відзначити, що матч сьогодні відбувався у дуже незручний для уболівальників час – о 15:00. Враховуючи, що це робочий день. Тож «Волньбаскет» помітно втратив у підтримці фанів. Але це відбулося не з вини баскетбольного клубу. Такий час матчу – примха директор Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи Богуслава Галицького. Як відомо, керівництво «Волиньбаскету» конфліктує з ним, через що взагалі під питанням було проведення домашніх матчів клубу у Луцьку.

Подивитися відеозапис матчу можна тут:

https://www.youtube.com/watch?v=EnB33wWcfxk

Наступний матч «Волиньбаскета» відбудеться у суботу. Лучани прийматимуть діючого чемпіона – южненський «Хімік». Початок поєдинку о 18:00.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися