«Волинь» показала чемпіону зуби, але вони поки що молочні
Волинь

«Волинь» показала чемпіону зуби, але вони поки що молочні

27 листопада 2016, 15:57
0
0
Сподобалось?
0

Луцька «Волинь» очікувано програла «Динамо», хоча зіграла й не найгірший свій матч у сезоні. Хлопці Кварцяного навіть змусили чемпіонів трохи понервувати. Але скидається на те, що вчорашні гравці «молодіжки» та юнацького складу, просто не мають сил, щоб на рівні закінчити сезон. Окрім того поєдинок невдало провів воротар лучан.

«Волинь» – «Динамо» – 1:4

Голи: 1:0 – Діденко (5), 1:1 – Мораєс (20), 1:2 – Ярмоленко (45), 1:3 – Мораєс (71), 1:4 – Мораєс (90+3).

«Волинь»: 73. Марчук, 47. Романюк, 26. Р. Никитюк, 18. Логінов, 13. Шабанов – к, 48. Чепелюк, 67. Мелінишин, 20. Задерецький, 97. Дудік (86. Котюн, 77), 99. Діденко (78. Дмитренко, 66), 38. Петров (59. Деда, 46).

«Динамо»: 72. Рудько, 5. Антунес, 9. Морозюк, 10. Ярмоленко – к, 1

1. Мораєс, 16. Сидорчук (18. Корзун, 77), 17. Рибалка, 24. Віда, 34. Хачериді, 48. Оріховський (29. Буяльський, 62), 77. Громов (41. Бєсєдін, 85).

Матч почався якнайкраще для господарів поля. Уже на п’ятій хвилині Шабанов потужним ударом з-за меж штрафного майданчика змусив Рудька вступити у гру. Голкіпер динамівців відбив м’яч перед собою, першим на підборі виявився Діденко і, після невеликого підробітку, відправив «круглого» лівою ногою під поперечку. Гол дещо зламав плани «Динамо», але впевненість киянам повернув гол у відповідь. На жаль, у цьому епізоді помилився воротар «Волині». Він необачно залишив ворота, намагаючись перехопити закидання від центру поля, однак Громов був першим і в один доторк перекинув м’яч на Мораєса, який забивав уже у порожні ворота. Загалом гра Марчука на виходах стала бичем луцької команди у матчі з «Динамо». Лише другий гол киян обійшовся «без участі» Марчука, цього разу «наварив» Мелінишин. А перед тим Марчук навіть врятував «Волинь» після удару Громова, також класну гру показав і воротар «Динамо», видряпавши м’яч спершу у Петрова, а потім й у Діденка.

У другому таймі кияни забили ще двічі. Третій гол став наслідком помилки Мелінишина при створені штучного офсайду. І не дуже вдало на виході зіграв Марчук. Уже за рахунку 1:3 «Волинь» могла знову скоротити відставання до мінімуму. Класно виконав штрафний Никитюк. Рудько дотягнувся до м’яча але від його рук «круглий» зрикошетив у стійку та покотився по лінії воріт, можливо навіть і перетнув її. У цей момент набіг Логінов і для надійності закотив м’яч у сітку, але у нього зафіксували положення поза грою. Останнє слово у матчі було за «Динамо». Знову Мораєс дочекався закидання з глибини поля, перекинув Марчука, котрий знову вибіг з воріт, і оформив хет-трик.

Окремо слід сказати про уболівальників. Як відомо матч відбувався за порожніх трибун через дискваліфікацію «Авангарду». Але найвідданіші фани обох команд зібралися під стадіоном і влаштували достатньо помітну підтримку, додавши необхідної родзинки футбольному дійству.

https://www.youtube.com/watch?v=7uKVIoflN80


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися