У Луцьку виступив оркестр 14 ОМБР
Волинь

У Луцьку виступив оркестр 14 ОМБР

28 листопада 2016, 15:36
0
0
Сподобалось?
0

Вчора на Театральному майдані Луцька виступив військовий оркестр 14 окремої механізованої бригади з Володимира-Волинського. Музиканти на чолі з начальником оркестру – військовим диригентом старшим лейтенантом Ярославом Королем виконали для лучан музичні твори класичних та сучасних українських композиторів, а родзинкою концерту стало виконання маршу присвяченого славетним 51-й та 14-й механізованим бригадам.

Участь у заході взяли і представники Луцького об'єднаного міського військового комісаріату, які розмістили поряд агітаційний намет з рекламною продукцією та проводили роз’яснювальну та агітаційну роботу щодо залучення громадян на військову службу за контрактом до лав Збройних Сил України.
Раніше такі концерти відбулися у Володимирі-Волинському та Рожищі. 
Сьогодні оркестр 14 ОМБР завітав до Ківерець та Маневич. Заплановані виступити й в інших райцентрах: 29 листопада – об 11.00 год. в смт. Стара Вижва та в 14.00 год. в смт. Ратне; 30 листопада – об 11.00 год. в м. Ковель та в 14.00 год. в смт. Турійськ; 1 грудня – об 11.00 год. в м. Любомль та в 14.00 год. в смт. Шацьк; 2 грудня – об 11.00 год. в смт. Іваничі та в 14.00 год. в смт. Локачі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися