У Луцьку змагалися спортсмени з обмеженими фізичними можливостями
Волинь

У Луцьку змагалися спортсмени з обмеженими фізичними можливостями

1 грудня 2016, 16:52
0
0
Сподобалось?
0

30 листопада з нагоди Міжнародного дня інвалідів 100 людей із обмеженими фізичними можливостями прибули до до луцького «Адреналін сіті» з усіх куточків області на обласний чемпіонат. Змагання пройшли у чотирьох видах спорту: боулінгу – серед осіб з вадами слуху, більярду та боча – серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату та й футзалу – серед спортсменів з вадами слуху та ураженням опорно-рухового апарату. 

Змагання відбулися за сприяння Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» та Культурно-розважального центр «Адреналін Сіті».

За словами представника «Інваспорту» Андрія Рожка, протягом року подібні змагання були проведені у районних центрах. А обласна спартакіада стала їх підсумком.

Учасниця змагань, керівник Маневицької районної громадської організації інвалідів «Довіра» Наталія Шишолік розповідає, що поїздка стала можливою завдяки сприянню місцевої районної ради. Багато людей проживають у селах, а така поїздка є для них стимулом до подальшого розвитку, сприяє розкриттю своїх талантів і вмінь.

За підсумком змагань в «Адреналіні» відбулося урочисте нагородження переможців. Отож, перше місце у змаганнях з більярду посів Мурашко Олександр.  Кращими у грі в боулінг серед жінок стала Морозюк Наталія, а серед чоловіків – Копервас Віктор. Почесну перемогу у турнірі з боча здобула команда Благодійної місії «Сонце любові» з міста Горохів. А команда тренера Юрія Тимофеєва виборола перше місце у грі з футзалу. Учасникам та переможцям змагань також вручили сертифікати на послуги від Культурно-розважального центру «Адреналін сіті».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися