Волинянин побив співмешканку так, що життя для неї скінчилося
Волинь

Волинянин побив співмешканку так, що життя для неї скінчилося

3 грудня 2016, 09:03
0
0
Сподобалось?
0

Подія з фатальним кінцем сталася у селі Старостине, що на Ратнівщині. Анатолій С., 1978 року народження, декілька років жив із колишньою дружиною свого рідного брата Наталією, 1984 року народження, й нажив разом з нею двох діток. А старших трьох дітей Наталії виховують тато та бабуся. Як жінка жила з Анатолієм засвідчує хоча би такий факт: влітку її позбавили батьківських прав, а її двох найменших дітей передали у Луцький будинок дитини.

Того дня Наталія дорогою з роботи, а працювала дояркою, зайшла до сусідки, де вже був Анатолій. Усі разом випивали. А повертаючись додому Наталія із Анатолієм посварилися – чоловік приревнував співмешканку до свого брата. Схопив палку, якою витягували воду з криниці, і  почав бити жінку, та так, що, кажуть, на ній не залишилося живого місця. Коли заспокоївся, затягнув дружину до хати. А вже зранку побачив, що вона мертва, про що розповів своїй матері.

Анатолій – в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловіку «світить» від 7 до 10 років позбавлення волі. До речі, Анатолій  раніше вже  притягувався до кримінальної відповідальності.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися