Фото Костянтина Зінкевича
Волинь

У Луцьку активісти та ветерани АТО «провідали» чиновників-багатіїв, які задекларували значні статки

7 грудня 2016, 21:27
1
1
Сподобалось?
1

Сьогодні активісти різних революційних громадських організацій, ветерани АТО, а також депутати обласної ради прийшли на робочі місця до кількох високо посадовців у Луцьку, які задекларували значні статки. Люди хотіли поцікавитися у службовців секретом успіху – як при відносно невеликих зарплатах назбирати мільйони.

Спершу завітали до начальника ГУ Держказначейства у Волинській області Михайла Леміщака. Згідно поданої за 2015 рік декларації, крім немалої нерухомості, автівок, він володіє разом із дружиною коштами в сумі 271917 $ та 1 809000 гривень. Також Михайло Васильович задекларував подарунків на 183 тисячі гривень. Чиновник загадок своєї успішності не відкрив. Тож Леміщаку рекомендували власноруч написати заяву у НАЗК з проханням перевірити його декларацію й попроситися у керівництва на час перевірки у неоплачувану відпустку. Дві останні вимоги активістів чоловік виконав.

А от поспілкуватися із начальником митного поста «Луцьк» Олександром Щуцьким, декларація якого шокує одним лише автопарком з «Bentley», «Audi», «Mercedes», BMW та катером і водним мотоциклом, не вдалося. Чоловік з 1 листопада перебуває у відпустці. Свої вимоги до начальника митного посту «Луцьк» активісти залишили його заступниці. Його також просять добровільно напроситися на перевірку у НАЗК. Ну щодо відпустки, то ця вимога, швидше за все, таки марна, бо пан Олександр й без того не душе поспішає на роботу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • лучанин
    лучанин

    щось мені ця фотка нагадує солдатів і матросів 1917-го

    8 грудня 2016, 13:34
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися