«Волиньбаскет» здобув сенсаційну перемогу і зазнав прикрої поразки
Волинь

«Волиньбаскет» здобув сенсаційну перемогу і зазнав прикрої поразки

12 грудня 2016, 18:03
0
0
Сподобалось?
0

Після двотижневої перерви у чемпіонаті «Волиньбаскет» відновив виступи у суперлізі. Добряче відпочивши «лицарі» видали сенсацію, обігравши третю команду турніру. Лучани приймали вдома «Дніпро».

У першій десятихвилинці не відбулося нічого незвичайного. Гості підтвердили статус фаворита зустрічі й виграли її з рахунком 25:16. Можливо, легкий старт десь розслабив дніпрян, а «Волиньбаскет», зціпивши зуби, сів на хвіст суперникам. Тож до великої перерви лучани гостей більше у рахунку не відпускали й навіть скоротили відрив на два очки. У третій чверті «лицарі» продавили «Дніпро» й переламали хід поєдинку остаточно. Сирена про закінчення передостаннього відрізка засвідчила вже перевагу господарів на одне очко. Зрозуміло, що у заключній чверті була справжня «заруба». Дніпряни таки намагалися вирвати перемогу. Були попереду 66:63, але Федчук три очковим кидком за 2 хвилини 37 секунд до фінальної сирени зрівняв рахунок. Після цього капітан «Дніпра» Тимофнєнко закинув двоочковий і реалізував штрафний у додачу. Здавалося, лучани тепер можуть мріяти лише про овертайм. Але ж ні. За 40 секунд до сирени один з лідерів «Волиньбаскета» Рудаков поцілив з-за  дуги, а коли до переведення гри в овертайм лишалося всього 9 секунд Мотрончук добив «Дніпро», реалізувавши прохід під кільце – 71:69 (16:25, 19:17, 19:11, 17:16).

На жаль, після такого блокбастеру у луцьких баскетболістів уже не залишилося сил на матч із БК «Запоріжжя», який відбувся через день після зустрічі з «Дніпром». «Козаки» прибули до Луцька після двотижневої паузи і доволі легко використали чинник переваги у фізичних кондиціях. Плюс цього вечора на їхньому боці була Фортуна. У підсумку «Волиньбаскет» поступився 56:73 (16:28, 12:15, 11:17, 17:13).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися