Бойовики «ДНР» через ОБСЄ вимагають покарати луцького офіцера
Волинь

Бойовики «ДНР» через ОБСЄ вимагають покарати луцького офіцера

14 грудня 2016, 18:13
0
0
Сподобалось?
0

У вересні ми повідомляли про затримання у «ДНР» групи підлітків-диверсантів, яка, за інформацією терористів, працювала на українські спецслужби. Тоді бойовики розповіли, що їх нібито завершбував, колишній заступник командира «Айдару» лучанин Ігор Рицко «Алмаз». Цю версія озвучили російські ЗМІ. Більше того, слідчий комітет РФ з якогось дива порушив кримінальну справу відносно лучанина «за застосування заборонених методів ведення війни».

Нещодавно українська сторона на тристоронніх переговорах у Мінську звернулася до представників «ДНР» з проханням змінити запобіжний захід донецькому вченому Ігорю Козловському та п’яти підліткам, яких бойовики звинувачують в диверсіях на непідконтрольній території Донбасу.

Натомість деенерівка Дарина Морозова, яка займається «захистом прав ув’язнених», передала координатору підгрупи з гуманітарних питань від ОБСЄ Тоні Фришу прохання допомогти притягнути до відповідальності співробітника СБУ. Все обставлено так, нібито батьки затриманих дітей просять Фріша заарештувати Ігоря Рицка за вербування неповнолітніх.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися