У зоні АТО побував владика Михаїл
Волинь

У зоні АТО побував владика Михаїл

27 грудня 2016, 23:56
0
0
Сподобалось?
0

Митрополит Луцький і Волинський очолив чергову благодійну поїздку військових капеланів у зону АТО. Зокрема, у Волновасі, яка є містом-побратимом Луцька, архієрей служив чин заснування храму Всіх волинських святих та поставлення хреста. Церкву будуватимуть у пам’ять про воїнів-волинян 51-ї ОМБр, які загинули під цим райцентром у часі АТО, повідомляє pravoslaviavolyni.org.ua.

Разом із нашим владикою молилися архієпископ Донецький та Маріупольський Сергій, вікарій Донецької єпархії єпископ Слов’янський Всеволод, представники місцевої влади та інші миряни. Також у богослужінні взяли участь клірики Волинської єпархії: декан монастирів архімандрит Константин (Марченко), інші ченці та капелани.

Як зазначила у «Фейсбуці» Ірина Доброволенко, митрополит Михаїл звернувся до учасників відправи російською мовою, наголосивши: неважливо якою мовою людина спілкується, важливо те, чи любить свою державу.

Духовенство побувало у волноваській ЗОШ № 7, де волинський архіпастир передав учням свічку миру, яку привезено із Німеччини у рамках проекту «Молодіжний обмін – цифровий місток між Німеччиною та Україною 2016».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися