«Волиньбаскет» закрив рік двома поразками у Кривому Розі
Волинь

«Волиньбаскет» закрив рік двома поразками у Кривому Розі

29 грудня 2016, 09:17
0
0
Сподобалось?
0

Завершити непростий 2016 рік «Волиньбаскету» належало домашнім і виїзним матчами з «Кривбасом». Проте обидві зустрічі відбулися на майданчику суперника у Кривому Розі.

«Домашній» матч «лицарі» розпочали краще, але як уже не раз було доведено цього сезону, це ще нічого не означає. Команди у стартовій десятихвилинці грали обережно, що було на руку «Волиньбаскету». У щільній боротьбі «лицарі» навіть примудрилися виграти першу чверть. Після цього «Кривбасу» вже стало не до обережності. Номінальні гості закрутили темп, який виявився просто нереальним для гравців «Волиньбаскета». У підсумку розгром 48:83 (13:10, 16:23, 9:31,10:19).

Уже наступного дня команди зустрілися вдруге, тепер і номінальним і фактичним господарем був саме «Кривбас». Ця гра дещо нагадувала за сценарієм першу. Знову була обережна гра у першому періоді, тільки цього разу вона краще вдалася криворіжцям. У другій десятихвилинці «лицарі» майже наздогнали опонентів, скоротивши відставання до мізеру – одного пункту. Але всі зусилля «Волиньбаскета» були змарновані провальною третьою чвертю. Оскільки результат уже практично було зроблено в останні десять хвилин команди змогли зіграти для публіки – у відкритий результативний баскетбол. Матч завершився з рахунком 81:65 (16:8, 19:26, 20:8, 26:23) на користь «Кривбаса», який реально претендує на медалі першості.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися