19-річний гравець «Волині» — найкращий відбирач м’яча в українському чемпіонаті
Волинь

19-річний гравець «Волині» — найкращий відбирач м’яча в українському чемпіонаті

30 грудня 2016, 09:07
0
0
Сподобалось?
0

Аналітична компанія InStat Football підбила статистичні підсумки осінньої частини української першості з футболу. Як випливає з оприлюднених даних, кращий показник першої частини сезону-2016/2017 в УПЛ за кількістю відборів м'яча показав 19-річний правий захисник «Волині» Юрій Романюк – 107. Успішними з них вийшли 62%  або 66 спроб.

Загалом Юрій Романюк неодноразово згадується у підрахунках InStat Football. Він входить у топ-20 за кількістю зроблених обведень супротивника. Тут Романюк на 18 місці, маючи 62 таких ТТД з ефективністю 66% (41 вдала спроба). У цьому компоненті 19-річний волинянин зовсім трохи поступається за ефективністю «гірнику» Марлосу і гравцю національної збірної України Олександру Караваєву («Зоря») – в обох по 67% результативних обведень.

Є Романюк ще у рейтингу за кількістю зароблених на собі фолів. Суперники порушували правила у боротьбі із Юрою 30 разів, і він посідає 16-20 місця серед всіх гравців УПЛ. Також у Романюка 17 місце у рейтингу за кількістю перехоплень м’яча. В осінній частині сезону це ТТД йому вдалося 111 разі (з них 25 – на чужій половині поля).

Також статистика свідчить про непоступливість Юрія Романюка у єдиноборств. Він вступав у боротьбу 347 разів і вигравав у 55% (190 разів).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися