У Луцьку запрацюють пункти обігріву
Волинь

У Луцьку запрацюють пункти обігріву

5 січня 2017, 18:51
0
0
Сподобалось?
0

У зв'язку з настанням зимових холодів, з метою запобігання випадків переохолодження людей без місць постійного проживання та інших малозахищених верств населення у Луцьку проведена робота з організації стаціонарного пункту обігріву та надання допомоги таким категоріям людей.

Робота стаціонарного пункту обігріву буде організована в період значного пониження температури повітря (протягом 2-3 діб -15ºС) в приміщенні за адресою: вул. Винниченка, 39.

Налагоджена співпраця з підприємцями міста щодо забезпечення пункту обігріву продуктами харчування (чай, цукор, вермішель швидкого приготування, бутерброди, одноразовий посуд). Зобов'язано керівників комунальних підприємств, установ та закладів міста надавати можливість громадянам зігріватись в будівлях, у разі їх звернень.

Також в аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення управління ДСНС України у Волинській області підготовлено до роботи «мобільний» пункт обігріву, який, у разі потреби, буде розгорнутий на території міста.

В місті організовано роботу територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг м. Луцька за адресою: вул. Данила Галицького, 18, в якому можна зігрітись, помитись, отримати теплий одяг і харчування.

Окрім цього, в місті діє Центр обліку бездомних осіб ВОБФ «Переображення» за адресою: вул. Станіславського, 15а, який може прийняти одночасно до 10 людей. Тут надається їжа, одяг та ночівля.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися