Перший заступник голови Волинської обласної ради зустрів новий рік в АТО
Волинь

Перший заступник голови Волинської обласної ради зустрів новий рік в АТО

8 січня 2017, 09:31
0
0
Сподобалось?
0

Волинські волонтери побували на Сході України та доставили бійцям російсько-української війни різдвяні подарунки. Очолював делегацію перший заступник голови Волинської обласної ради  свободівець Олександр Пирожик.

 Волонтерська поїздка відбувалася в рамках діяльності створеного свободівцями Волинського обласного комітету гуманітарного забезпечення війська. На фронт передали бійцям 7 біноклів, 4 вартісні набори найнагальніших медикаментів, 2 бронежилети, реанімаційний хірургічний пакет та інші медпрепарати, багато теплого одягу, домашніх закруток, харчів та солодощів. Особливо тішили українських воїнів дитячі листи та малюнки.

За інформацією прес-служби Волинської обласної організації

Всеукраїнського об’єднання «Свобода», під час поїздки волиняни відвідали позиції українських військ у Слов’янську, Краматорську, Бахмуті, на Світлодарській дузі (у т.ч. нещодавно звільнене від бойовиків селище Новолуганське) на Донеччині, а також Лисичанськ, Гірське, Оріхове, Сєвєродонецьк, Новоайдар, Щастя, Сотенне, Широке та Станицю Луганську на Луганщині. В результаті різдвяні подарунки від волинян отримали бійці військових підрозділів «Київ-1», батальйону «Донбас-Україна», 93-ї ОМГБр та 14-ї ОМБр із Володимира-Волинського. Новий рік волинські волонтери-свободівці зустріли у Станиці Луганській.

Станично-Луганська центральна районна лікарня отримала від волинян сучасний реанімаційний комплект для надання невідкладної допомоги (німецького виробництва), хірургічні окуляри, стерильні пеленки та інше медобладнання і препарати. Таким був передноворічний подарунок луганським медикам від колективу Волинського обласного медико-територіального об'єднання та благодійного фонду «Серце в долонях».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися