Дорогою з Луцька до Львова через літню солярку «замерз» рейковий автобус
Волинь

Дорогою з Луцька до Львова через літню солярку «замерз» рейковий автобус

11 січня 2017, 13:46
0
0
Сподобалось?
0

Інцидент трапився у передріздвяний день. Сім годин пасажири регіонального поїзда №802/801 сполученням Ківерці-Львів добиралися до міста лева замість звичайних двох з половиною, через те, що швидкісний поїзд заправили літньою соляркою!

Про це пише «Волинська газета».

Як і належить, рейковий автобус відправився з Луцька о шостій ранку. Але потяг, який зазвичай зупиняється на своєму шляху лише на чотирьох зупинках: Ківерці, Луцьк, Підзамче, Львів, раптом завмер на станції Сенкевичівка на Горохівщині.

До людей вийшов машиніст і пояснив, що далі поїзд самостійно рухатися не зможе, адже при такому морозі замерзає пальне. Як виявилося, у Тернополі у депо рейко бус заправили літньою соляркою. Тож пасажирам і персоналу, аби вибратися із Сенкевичівки довелося чекати локомотива з Луцька, аби той відбуксирував потяг до місця призначення. Щоправда очікування не було таким уже безтурботним, адже у салоні перестала працювати система обігріву, при тому, що за бортом було -20.

Локомотив приїхав лише через дві години, приблизно у той час, коли за графіком рейкобус мав доїжджати до Львова.

Для більшості подорожніх Львів був не кінцевою зупинкою, у декого навіть були квитки на інші потяги, на які вони просто не встигали… Працівники «Укрзалізниці» бадьоро пообіцяли таким пасажирам, що їм повернуть кошти або обміняють квитки безоплатно. Зрештою, до Львова потяг з літнім дизельним паливом у баках дістався приблизно о 13 годині.

«Про високі морози говорилося давно: попереджували метеостанції, писала преса… То чому в баки пасажирського залізничного транспорту залили літнє пальне? Бо після однієї безвідповідальності почалася ж ціла серія інших фактів бездіяльності! Зважаючи на те, що відправною станцією дороги до Львова були Ківерці, невже працівники одразу не помітили, що щось не так? Чому до рейкового автобуса або одразу не причепили локомотив, або взагалі не скасували цього арктичного рейсу?» – резонно запитується у публікації «Волинської газети».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися