Звільнений тренер юнацької команди «Волині» очолив ФК «Тернопіль»
Волинь

Звільнений тренер юнацької команди «Волині» очолив ФК «Тернопіль»

13 січня 2017, 11:50
0
0
Сподобалось?
0

Муніципальну футбольну команду Тернополя, яка після осінньої частини чемпіонату посідає останнє місце у першій лізі, очолив екс-гравець «Волині» Роман Максимюк. Після завершення ігрової кар’єри він працював у тренерському штабі лучан, зокрема очолював команду U-19 ФК «Волинь» та нещодавно був звільнений з цієї посади.

– З Романом Васильовичем досягнуто домовленості, що він очолить ФК «Тернопіль». Він подав документи на конкурс. Зваживши всі за і проти було прийнято рішення запросити Максим'юка на посаду головного тренера тернопільської команди. Це молодий та амбітний тренер, який має й хорошу школу, як футболіст. Переконаний, новий наставник має допомогти ФК «Тернопіль» вибратися з того незавидного турнірного становища, у якому клуб нині знаходиться,  – повідомив прес-службі ФК «Тернопіль» куратор команди від міської ради, начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Микола Круть.

Додамо також, що Романа Максимюка підозрюють в організації договірних матчів за участю гравців юнацької команди луцького кубу. Зокрема, на нього, як на організатора низки зустрічей з фіксованим результатом, вказав гравець молодіжної команди "Металіста" Євген Малік. Таку інформацію оприлюднив журналіст Ігор Циганик.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися