Заступник начальника волинської міліції часів Євромайдану став головним тренером збірної України з дзюдо
Волинь

Заступник начальника волинської міліції часів Євромайдану став головним тренером збірної України з дзюдо

13 січня 2017, 13:22
0
0
Сподобалось?
0

Напередодні Нового року, 29 грудня 2016 року, в Міністерстві молоді і спорту України відбувся конкурс на заміщення вакантних посад державного тренера і головних тренерів (чоловічою і жіночою) збірних команд України по дзюдо. Так державним тренером став колишній заступника начальника УМВС України у Волинській області, полковник міліції Михайло Руденко. Його пов’язують із відкриттям кримінальних проваджень проти волинських євромайданівців. У постмайданівський період Руденко мав постійні конфлікти з представниками революційних організацій, його перевели на Житомирщину і, зрештою, він потрапив під закон про люстрацію у 2014 році. Після цього Михайло Михайлович вирішив повернутися у спорт.

Михайло Руденко й до цього активно займався спортом. Він майстер спорту України з дзюдо та рукопашному бою, а також майстер спорту України міжнародного класу з самбо й заслужений тренер України з самбо.

З 3 січня Руденко приступив до виконання своїх нових обов'язків.

Цікаво, що перший турнір, який пройде у цьому році під егідою національної федерації дзюдо під керівництвом Михайла Руденка, прийматиме Луцьк. 14-15 січня у місті відбудеться всеукраїнський турнір серед юнаків та дівчат пам’яті волинських майстрів дзюдо.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися