Відомий волинський капелан потрапив у ДТП через серцевий напад
Волинь

Відомий волинський капелан потрапив у ДТП через серцевий напад

13 січня 2017, 13:56
0
0
Сподобалось?
0

Настоятель храму села Княгининок Луцького району і водночас відомий волинський військовий капелан протоієрей Михайло Бучак потрапив у аварію. Нещасний випадок стався 9 січня. В отця Михайла стався серцевий напад, коли він керував автівкою. Водій втратив свідомість, а машина з’їхала у кювет та перевернулася.

Про те, що сталося, Михайло Бучак розповів сам на своїй сторінці у «Фейсбук», прийшовши до тями за кілька днів після аварії.

«9 січня Господь спас мені життя! Дорога. Приступ. Втрата свідомості. Авто злетіло з дороги. Через годину мене знайшов син,ЧУДО, що я відповів на один із сорока його дзвінків,телефон запрацював тільки раз, ЗЛАМАНИЙ ТЕЛЕФОН! Сьогодні прийшов до свідомості. Потрохи повертається пам'ять. Живий. Майже цілий! Спаси Господи всіх хто за мене молиться, хтось із Вас, друзі, своєю молитвою зберіг мені життя! СЛАВА БОГУ ЗА ВСЕ !», – написав Бучак.

Отець Михайло від початку російської агресії на сході України активно включився у волонтерський рух. Став духовним наставником бійців-добровольців із батальйону «Айдар». Військовго капелана з Волині через активну позицію та невтомну допомогу воїнам АТО до бойовики внесли до списку своїх найбільших ворогів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися