У Луцьку затримали банду крадіїв та грабіжників
Волинь

У Луцьку затримали банду крадіїв та грабіжників

16 січня 2017, 15:31
1
0
Сподобалось?
0

У Луцьку діє злочинне угруповання, яке має відношення до одного зі спортивних клубів, і налічує кілька десятків членів. Бандити проникають у приватні помешкання та офісні приміщення, також члени групи помічені у нападах на луцьких активістів. Зловмисники неодноразово потрапляли у поле зору правоохоронців, однак мають солідних покровителів, а тому виходять «сухими» з води.

Про це розповів член групи швидкого реагування «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук.

«У Луцьку діє організоване злочинне угрупування, мізками якого є Даур Марганія. Кримінальний злочинець, зек. З діяльністю цієї банди у місті пов'язано багато різних структур. Я лише частково викладатиму ту інформацію, якою володію. Є речі, які я просто знаю. Знав я і те, що спіймаю злочинців, які мали нахабство заподіяти мені шкоду. Усе, що маю, зароблено працею та частиною втраченого свого здоров'я. А це означає, що за посягання на мене чи моє, буде адекватна реакція і відповідь. Так, мені випала нагода долучитися до затримання бандитів «з полічним» після чергового проникнення у будинок в районі Львівської.

В автомобілі «Фольксваген Гольф» виявлено речі, які належать мені, даних осіб я бачив на камерах відеоспостереження на місці вчинення злочину щодо мене. Цікава й історія авто. Воно нещодавно затримувалося із цими ж фігурантами, вилучався амфітамін. Кілька місяців тому учасники банди стріляли по патрульних поліцейських у під'їзді на вулиці Винниченка. Одного вберіг бронежилет, інший був поранений. Тоді злочинці залишили дане авто, у ньому було виявлено та вилучено засоби та знаряддя для відкривання замків та здійснення проникнень у приміщення. Також вилучалася зброя. Цього разу злочинці знову були озброєні. Авто їм вже двічі поверталося. Як так?

Щодо випадку стрілянини, вину і причетність даних осіб не вдалося довести за «недостатністю доказів». Інший затриманий, Пігалюк Вадим «Фатя» зараз знаходиться під слідством і перебуває на волі у зв'язку з тим, що за нього була внесена застава у 70000 гривень.

Захищає бандитів група адвокатів, за участі Миколи Сорокопуда, який вважається одним із найпотужніших по бандитських справах», – написав Ніколайчук, годинникова майстерня якого також нещодавно стала об’єктом посягання зловмисників.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • орлов горных
    орлов горных

    назад в горы.после того как отсидят вместе с крышующими ментярами

    16 січня 2017, 16:01
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися