Гунчик з новим керівником служби зайнятості Волині на «ти»
Волинь

Гунчик з новим керівником служби зайнятості Волині на «ти»

2 лютого 2017, 22:08
0
2
Сподобалось?
2

Волинський обласний центр зайнятості очолив екс-депутат Луцькради Роман Романюк - його призначили виконувачем обов’язків директора центру. Новий керівник обіцяє працевлаштовувати демобілізованих і посилено співпрацювати з роботодавцями Виконувачем обов’язки директора нещодавно призначено Романа Романюка, який був депутатом Луцької міської ради, нині він керівник обласного осередку партії «Блок Петра Порошенка». Нового очільника відомства директорам міських та районних служб зайнятості офіційно представив столичний посадовець – виконувач обов’язків голови Державної служби зайнятості Валерій Ярошенко. Проте першочергово він подякував за плідну роботу попередньому керівнику центру Раїсі Кучмук. Валерій Ярошенко наголосив, що чимало ініціатив, втілених Раїсою Євгенівною, почали реалізовувати й далеко за межами Волині. До того ж на теренах області, за час її керівництва, відкрили шість нових центрів зайнятості. В свою чергу Раїса Кучмук побажала своєму наступнику сили та наснаги у нелегкій праці, утім, запевнила, що завжди готова допомагати та ділитися досвідом.

https://www.youtube.com/watch?v=u9UBZn97oEM&t=25s

Продовжити ініціативи, які здійснювала Раїса Кучмук, порадив новобраному керівнику голова Волинської ОДА Володимир Гунчик. Зазначивши, що головне завдання для нового директора центру, створення робочого місця.

– Сьогодні важливо прислухатися до змін, які відбуваються в державі й перенацілити роботу центру. Важливо, не просто направити людину, а прослідкувати наскільки робоче місце зайняте. Ми всі однієї команди й будемо робити все для того, щоб наші громадяни мали роботу. Це завдання No1, – наголосив Володимир Петрович. – Десять тисяч наших земляків воювали й воюють в зоні АТО, й для тих, хто повернувся додому вкрай важливо, щоб вони були працевлаштовані. Адже сімя і робота – найкраща реабілітація.

https://www.youtube.com/watch?v=hNBPltTMFZg


На що Роман Романюк пообіцяв, що увага до демобілізованих буде пріоритетом роботи центру. Новопризначений керівник Волинського обласного центру зайнятості висловив сподівання, що разом з колективом професіоналів, вдасться втілити всі задумані новації в галузі.

https://www.youtube.com/watch?v=sZ3hsH041_E

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися