Луцька VolWest Group розвиватиме в Україні міжнародну мережу магазинів — почнуть з Рівного
Волинь

Луцька VolWest Group розвиватиме в Україні міжнародну мережу магазинів — почнуть з Рівного

3 лютого 2017, 11:12
0
0
Сподобалось?
0

Інвестиційна група VolWest Group (Луцьк) буде розвивати в Україні міжнародну мережу продуктових магазинів Spar, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

24 січня 2017 року компанія Spar Україна Корпорейшн, що входить у VolWest Group, уклала з міжнародною групою Spar International договір про співпрацю, що передбачає розвиток мережі магазинів Spar на ринку України. Spar Україна Корпорейшн має намір протягом декількох місяців відкрити перший супермаркет мережі у Рівному.

За даними генерального директора компанії Сергія Шавлукевича, до кінця 2017 року планується відкрити 15 магазинів мережі Spar в Україні.

«Spar в Україні буде розвиватися в чотирьох торговельних форматах: Spar Express (магазини біля дому торговельною площею до 200 кв. м), Spar (супермаркети 200-800 кв. м), EuroSpar (супермаркети 0,8-3 тис. кв. м), InterSpar (гіпермаркети понад 3 тис. кв. м)», – наголошується в повідомленні.

За словами Шавлукевича, в планах VolWest Group – розширення мережі магазинів Spar в Україні до 50 торгових закладів протягом трьох років, шляхом відкриття власних і франчайзингових магазинів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися