Луцьк попрощався із міським головою
Волинь

Луцьк попрощався із міським головою

5 лютого 2017, 16:11
0
1
Сподобалось?
1

Сьогодні у Луцьку відбулося прощання з Луцьким міським головою Миколою Романюком, який після тривалої боротьби з важкою недугою помер у п’ятницю. Відспівували Миколу Ярославовича у Свято-Троїцькому кафедральному соборі Луцька. Процесія почалася у нижньому храмі, а пізніше продовжилася у верхньому. Після цього труну з тілом Миколи Романюка поставили у фойє другого поверху Волинського обласного академічного муздрамтеатру імені Т. Г. Шевченка, аби попрощатися з покійним луцьким міським головою могли усі бажаючі. На Театральному майдані зібралися кілька тисяч людей, які несли вінки та квіти. Церемонія прощання тривала дві години.

Серед тих, хто прийшов віддати останню шану великій людині були представники різних таборів. Зокрема на жалобних заходах був присутній Львівський міський голова Андрій Садовий, нардепи Ігор Гузь, Ігор Лапін, Степан Івахів, Юрій Павленко та інші, колишній опальний голова Волинської ОДА Олександр Башкаленко, міські голови волинських міст - очільник Нововолинська Віктор Сапожніков, Ковеля - Олег Кіндер.

По її завершенню Микола Ярославович вирушив в останню путь на рідну Рівненської області. Миколу Романюка відспівають у храмі на Млинівщині і поховають у рідному селі Золочівка.

Нам вдалося поспілкуватися із однокласницею Миколи Ярославовича пані Ларисою. Жінка розповіла, що вони разом закінчили школу у Боремлі. Однокласники та й уся школа пишалися своїм випускником. Цієї суботи мала відбутися зустріч однокласників Миколи Романюка. Луцький міський голова завжди бував на таких зустрічах. Через смерть Миколи Ярославовича захід відмінили. Натомість багато однокласників сьогодні у Луцьку та на Млинівщині прийшли попрощатися зі своїм шкільним товаришем.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися