Волинська обласна рада збереться на позачергову сесію через обшуки?
Волинь

Волинська обласна рада збереться на позачергову сесію через обшуки?

16 лютого 2017, 17:18
0
0
Сподобалось?
0

Як ми повідомляли, вчора у приміщенні Волинської обласної ради слідчі генпрокуратури за підтримки спецпризначенців провели обшуки, пов’язані з діяльністю комунального підприємства «Волиньприродресурс». Як з’ясувалося, силовики побували також у домоволодіннях колишнього та нинішнього керівників підприємства Веніаміна Туза та Василя Столяра. Про це останній розповів у коментарі «Волинь24».

З його слів, вчора опівдні працівники Генпрокуратури разом з озброєними силовиками приїхали до нього додому, аби вилучити документи, пов’язані з підприємством «Волиньприродресурс». На той час Василя Столяра вдома не було, тож слідчі спілкувались з охоронцем. Переконавшись, що у будинку триває ремонт і документів там немає, правоохоронці поїхали. Зі слів Василя Андрійовича побували силовики й у будинку Веніаміна Туза, який нині став заступник директора «Волиньприродресурсу».
Василь Столяр вважає, що основна мета прокуратури – вилучити спецдозволи підприємства на видобуток бурштину, торфу та міді. Без оригіналів цих документів, з його слів, «Волиньприродоресурс» не зможе працювати.
Василь Столяр також розповів, що невдовзі планують скликати позачергову сесію обласної ради, аби обговорити цю ситуацію.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися