Волинські цигани нашахраювали на Хмельниччині понад 2 мільйони гривень
Волинь

Волинські цигани нашахраювали на Хмельниччині понад 2 мільйони гривень

21 лютого 2017, 20:48
0
0
Сподобалось?
0

Хмельницькі поліцейські волинян ромської національності, які «гастролювали» практично по всій країні. Тільки на території Хмельницької області на їхньому рахунку близько 25 епізодів шахрайств на загальну суму понад 2,5 мільйони гривень.

Про це інформує поліція Хмельниччини.

Першою жертвою зловмисників на території Поділля стала мешканка Дунаєвецького району. Шахраї перестріли її на овочевому ринку в обласному центрі і залякувати тим, що на ній лежить страшна порча. В результаті жінка винайняла таксі, поїхала додому (60 кілометрів в обидва боки) і привезла усі гроші та коштовності й передала їх для проведення ритуалу очищення «благодійникам». Таким чином жінка втратила понад 40 тисяч євро, 4 тисячі доларів та усі коштовності.

Також на велику суму злодії «зняли порчу» і в мешканки мікрорайону Озерна, що в обласному центрі. Жінка віддала зловмисникам гроші та коштовності майже на 370 тисяч гривень.

Відомо, що зловмисники «працювали» практично по всій території України. Наразі правоохоронці з’ясовують причетність підозрюваних до вчинення аналогічних шахрайств на території інших областей.

Три роки тому під час чергового «зняття порчі» в Білій Церкві у місцевої дівчини вони разом із цінностями та грішми на загальну суму близько 100 тисяч гривень забрали ще й собаку. Увесь цей час тер’єр жив у злодіїв на Волині, а нещодавно правоохоронці повернули собаку законним власникам.

Вийти на злодіїв допомогло те, що свідки одного із шахрайств запам’ятали, на якому автомобілі пересувались зловмисники.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися