Сьогодні відбудеться «гаряче» позачергове засідання Федерації футболу України
Волинь

Сьогодні відбудеться «гаряче» позачергове засідання Федерації футболу України

22 лютого 2017, 11:08
0
0
Сподобалось?
0

Днями у ЗМІ з’явилася інформація про рішення Федерації футболу України призупинити членство в організації Федерації футболу Волині. Представники футбольної громадськості області розповіли про порушення допущенні керівництвом ФФВ та безпосередньо президентом федерації Віталієм Кварцяним.

Сьогодні ж відбудеться розширене засідання виконкому Федерації футболу Волині відбудеться 22 лютого (середа) 2016 року о 12:00 у конференц-залі стадіону «Авангард» (Луцьк, пр. Перемоги, 7А).

Запрошуються члени Виконкому ФФВ, голови районних (міських) федерацій футболу, офіційниі представники команд-учасниць, ЗМІ.

Також Федерація футболу Волині, з огляду на публічну критику висловлену через місцеві інтернет-ресурси (дивитися за посиланнями: http://lviv.depo.ua/ukr/volyn/oleksandr-zhumatiy-kvarcyaniy-rozvalyuye-federaciyu-futbolu-volini-20170215520381http://www.volynpost.com/articles/903-sergij-skydanyuk-cherez-dii-kvarcianogo-volyn-ryzykuie-zalyshytys-bez-pidtrymky-ffu), просить усіх причетних до футбольної кухні Волині висловити свою позицію  щодо роботи ФФВ.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися