Луцька міська рада не змогла визнати смерті Микола Романюка через бажання захопити владу
Волинь

Луцька міська рада не змогла визнати смерті Микола Романюка через бажання захопити владу

25 лютого 2017, 09:51
1
0
Сподобалось?
0

Вчора мали відбутися пленарні засідання 19-ої позачергової та 20-ої чергової сесії Луцької міської ради. На першій, призначеній на 12:00, депутати повинні були вирішити всього одне питання – визнати факт смерті міського голови Миколи Романюка. Проте на зазначену годину у сесійній залі не знайшлося потрібної кількості представників громади. Депутати від найчисельнішої фракції партії «УКРОП» та від «Батьківщини» свідомо проігнорували позачергову сесію, щоб не визнавати таким чином повноважень секретаря міської ради Юлії Вусенко, яка, відповідно до регламенту та закону, є фактичним виконувачем обов’язків міського голови. Натомість укропів ці та біло сердечні прийшли на 13:00. Саме тоді мала початися 20 чергова сесія. А вже на ній група депутатів мала на меті ініціювати переобрання секретаря міськради, яким, найімовірніше, мав би стати представник «УКРОПу» Ігор Поліщук. Цього разу чисто візуально було зрозуміло. Що кворум у залі для початку роботи сесії є. Фактично були присутні 40 представиків громади, проте «заколотники» відмовлялися реєструватися у системі для роботи 19 сесії й одразу вимагали відкрити 20. Навіть після оголошеної перерви ситуація не змінилася. Депутати так і не змогли дійти згоди та розійшлися. Пленарні засідання сесії перенесли. Поки невідомо коли луцькі депутати спробують зібратися знову. Цікава позиція представників «Батьківщини» в міськраді, які вже мають «цікавий» досвід співпраці з «УКРОПом» в обласній раді.

Юлія Вусенко на свої сторінці так прокоментувала події.

«Коротко про головне:
1. Сесія, яка повинна була взяти до відома факт смерті очільника Луцької громади – відмовилася працювати.
2. Хочу вибачитися перед перед родиною, друзями та близькими померлого за дії безвідповідальних та бездушних депутатів.
3. Дії, що вчинялися у сесійній залі, залишаться на совісті окремих обранців громади..
4. Попри це, місто працює. А я в свою чергу зроблю все для того, аби Луцьк не став предметом торгу і афер з боку нечистих на руку політиків».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • лучанка
    лучанка

    Пани Вусенко куда лезеш образование надо иметь а не на посаду а подстелилась не на того может мусор Львовский собирать будешь ПОЗОР!!!!!

    13 березня 2017, 13:25
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися