Судитимуть волинянина, причетного до обвалу будинку у Києві
Волинь

Судитимуть волинянина, причетного до обвалу будинку у Києві

25 лютого 2017, 16:18
0
0
Сподобалось?
0

Слідче управління Національної поліції у місті Києві скерувало до суду матеріали кримінального провадження з обвинувальним висновком щодо обвалу у будинку у Києві по вулиці Хмельницького, який стався 25 лютого 2016 року. Внаслідок обвалу загинули двоє людей, ще кілька отримали травми.

Заступник начальника – начальник слідчого управління ГУНП у Києві Олександр Пивовар зазначив, що 6 січня 2016 року був укладений договір щодо вивезення будівельних відходів із вказаного об’єкта із 51-річним уродженцем Волинської області (51 рік). Чоловік у свою чергу зібрав бригаду із п’яти осіб. У період із 14 січня по 25 лютого 2016 року вони разом із чотирма особами, які працювали за договором із ТзОВ «Строй», проводили роботи з демонтажу деяких міжкімнатних дерев’яних каркасно-щитових перегородок (перекриттів) в окремих приміщеннях п’яти квартир будинку. Робітники при цьому не розуміли, що такі дії можуть мати трагічні наслідки.
За результатами досудового розслідування та проведеної судової будівельно-технічної експертизи, 51-річному волинянину повідомили про підозру у скоєні одразу кількох тяжких злочинів. Чоловіку загрожує від 5 до 12 років ув’язнення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися