Останній день зими забрав життя двох військових
Волинь

Останній день зими забрав життя двох військових

1 березня 2017, 10:53
0
0
Сподобалось?
0

За минулу добу проросійські бойовики здійснили 117 обстрілів українських позицій на Донбасі. Двоє наших військових загинуло, двоє поранено і один травмований.

Так, за даними штабу АТО, на Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії ворог обстрілював Водяне. З мінометів – Гнутове, Широкине, Павлопіль, Водяне, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Красногорівку, Талаківку, Павлопіль, Гнутове. По Широкиному та Новотроїцькому вів вогонь снайпер. По Мар’їнці – БМП.
На Донецькому напрямку танки обстрілювали шахту Бутівку, Верхньоторецьке та Новгородське. Зі 152 міліметрової артилерії – Луганське та Троїцьке, а з 120 та 82 міліметрових мінометів – Піски, Зайцеве, Троїцьке, Новолуганське, Кам’янку, Авдіївку, Опитне, Новотошківське та Луганське. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Зайцеве, Верхньоторецьке, Невельське, Богданівку, Авдіївку та Луганське. По Луганському неодноразово вогонь вели ще й БМП.
На Луганському напрямку зі 152 міліметрової артилерії обстріляли Кримське, а з мінометів різних калібрів – Попасну, Оріхове, Новозванівку, Новоолександрівку та Кримське. З стрілецької зброї – Станицю Луганську, та Новоолександрівку. По Жовтому вогонь вів снайпер. По Новозванівці - БМП та БТР противника.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися