У Луцьку водії маршрутних автобусів вийшли на акцію протесту
Волинь

У Луцьку водії маршрутних автобусів вийшли на акцію протесту

1 березня 2017, 11:40
1
0
Сподобалось?
0

Сьогодні перед приміщенням Луцької міської ради відбувається акція протесту водії маршрутних таксі. Таким чином вони вимагають від керівництва міста погодити запропоноване перевізниками підвищення вартості проїзду в транспорті. Попередньо відбулися кілька зустрічей між перевізниками та представниками міської влади, також відбулися громадські слухання. Підприємці, які надають послуги з перевезень пасажирів у Луцьку, запевняють, що обґрунтованою за одну поїздку буде ціна у 5 гривень залежно від маршруту. Проте у міськраді не бачать підстав для такого різкого зростання тарифу.

Тим часом територіальне відділення Антимонопольного комітету України підтвердило правильність досліджень, проведених управлінням транспорту та зв’язку Луцької міської ради, та погодило проект рішення виконавчого комітету Луцької міської ради «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху та у режимі маршрутного таксі» в частині дотримання порядку формування тарифів. Вартість проїзду у маршрутних таксі загального користування, що працюють у звичайному режимі, становитиме 4 гривні, вартість проїзду для дітей віком від 6 до 14 років – 1 гривня. Тариф за містом буде вищим, та залежатиме від протяжності маршруту. Перевізники мають узгоджувати його з виконавчим комітетом Луцької міської ради та відповідним департаментом Волинської обласної державної адміністрації.
Даний проект рішення буде внесений на найближче засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • пасажир
    пасажир

    Не хочуть перевізники возити по 3 гривні - відмовитись від їх послуг. На конкурсній основі знайдуться перевізники, які будуть возити за 2грн. 50 коп.

    1 березня 2017, 17:05
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися