У лікарні залишається ще восьмеро дітей, які отруїлися хімікатами у школі на Волині
Волинь

У лікарні залишається ще восьмеро дітей, які отруїлися хімікатами у школі на Волині

6 березня 2017, 11:55
0
0
Сподобалось?
0

Восьмеро учнів Лудинської школи Володимир-Волинського району, де стався масовий випадок отруєння дітей, ще залишаються у лікарні.

Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України проводить своє розслідування інциденту. Вже з’ясовано, що невідома отруйна речовина була розлита у лаборантській комп’ютерного класу до початку уроків. В результаті у приміщенні виник стійкий неприємний запах, подібний до запаху отрутохімікатів. На той момент у школі були діти, яких привозять на навчання шкільним автобусом із сусіднього села Амбуків о 7:30 – за годину до початку навчання.

Протягом дня до Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання госпіталізували 21 дитину (2, 4, 5, 6, 7, 8, 9 класи) та вчительку. Всі скаржилися на нудоту, блювоту, болі у животі, температуру

На місці події фахівці провели лабораторно-інструментальні дослідження повітря на вміст діоксиду азоту, сірчистого ангідриду, аміаку, формальдегіду, фенолу, але відхилень не виявили. Речовину, яка стала причиною масового отруєння, поки не ідентифікували. На сьогодні призначене повторне обстеження навчального закладу, навчальний процес призупинено.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися