На Волині поліцейські-хабарники на службовій машині тікали від колег, які намагалися їх затримати
Волинь

На Волині поліцейські-хабарники на службовій машині тікали від колег, які намагалися їх затримати

6 березня 2017, 21:24
0
0
Сподобалось?
0

За наявною оперативною інформацією управління внутрішньої безпеки ГУНП у Волинській області стало відомо про злочинну діяльність кількох колишніх працівників ДАІ, а після переатестації – співробітників Управління превентивної діяльності обласного управління поліції. Чоловіки працювали у рідній для них сфері дорожнього нагляду і збирали «штрафи» з порушників ПДР прямо на місці у якості хабарів.

Днями працівники внутрішньої безпеки Національної поліції у Волинській області спільно з СБУ піймали інспекторів під час отримання чергового хабара.

Капітани поліції, під час несення служби у Ківерецькому районі області, зупинили автомобіль, водій якого був п’яний. Інспектори запропонували порушникові обійтися без складання протоколу, «сплатити» 9 тисяч гривень штрафу на місці і їхати спокійно далі. Сторгувавшись на 8 тисячах, чоловік передав їх поліцейським і збирався продовжити свій путь, однак тоді почалася спецоперація проти корупціонерів. Працівники внутрішньої безпеки заблокували авто нетверезого водія. Інспектори ж на службовому транспорті спробували втекти з місця події. До того ж, втікачі почали на ходу викидати з автомобіля грошові та талони на паливо, які вони отримали від водіїв у якості відкупу. Під час погоні поліцейські створювали аварійні ситуації і спинилися лише тоді, як у них закінчилося пальне. Затримали їх у селі Завітне Ківерцівського району.

У ході особистого огляду інспекторів, їхнього автомобіля та зібраних викинутих «речдоків» було вилучено 140 доларів США, 150 євро, 4,2 тисячі гривень (не враховуючи останнього хабара у розмірі 8 тисяч гривень) та талони на 690 літрів палива.

Прокуратура Волині відкрила кримінальне провадження.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися