У селі на Волині зійшов сніг і показалося... львівське сміття
Волинь

У селі на Волині зійшов сніг і показалося... львівське сміття

7 березня 2017, 09:05
0
0
Сподобалось?
0

Мешканцям села Четвертня Маневицького району в урочищі Верське хтось підкинув чималу порцію львівського сміття. Натрапив на нього місцевий житель, котрий прямував до лісу за березовими гілками, щоб зробити віники для бані. Чоловік одразу ж повідомив про знахідку сільського голову Ольгу Махновець, яка одразу ж виїхала на місце. Візуально селяни визначили, що скинуто було не менше двох вантажівок сміття. Припускають, що висипали його тут ще взимку, а сніг прикрив чийсь ганебний вчинок. До того ж, як розповідає Ольга Махновець, зловмисники ймовірно спершу намагалися спалити сміття, адже на кучугурах видно сліди горіння, а потім приховали його від сторонніх очей, наносивши з лісу гілляччя.

Місце події оглянула поліція і зафіксувала факт несанкціонованого скидання сміття. Правоохоронці навіть пригадали, що на початку лютого патруль перепинив поблизу селища Колки дві вантажівки, завантажені львівським сміттям. Можливо, саме водії тих машин вирушили таким чином позбавитися він незручного вантажу.

– Що ж тепер кому докажеш. Ні покарати нікого, ні збитки покрити. Хоча це для нас немалі гроші, тепер мусимо за власні кошти те сміття прибрати, – бідкається головиха Ольга Махновець.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися