Втікач Клименко вербує волинських підприємців у свою партію
Волинь

Втікач Клименко вербує волинських підприємців у свою партію

11 березня 2017, 11:10
1
0
Сподобалось?
0

Волинські підприємці стурбовані: їм телефонують представники партії «Успішна країна» й вербують вступати до їхніх лав. Звідки у довірених осіб політсили, очолюваної одним з найбільших злодіїв країни, що нині перебуває у державному та міжнародному розшуку, Олександром Клименком, їхні особисті дані?

Олександр Клименко – екс-міністр доходів і зборів України часів президента-втікача, представник українського олігархічного клану, відомого як «Сім’я Януковича». Під час подій Революції Гідності наприкінці лютого 2014 року він через загрозу опинитися за ґратами теж утік з України.

Клименка оголосили у державний та міжнародний розшук. Тим часом він виринув у Москві, зняв собі офіс у діловому центрі російської столиці та взявся до реалізації… операції «Повернення». Після нетривалої відсутності в публічній політиці він завів рекламні сторінки в соціальних мережах Facebook і Twitter, пізніше – в Instagram. Згодом з’явився цілий канал у YouTube. Колишній головний податківець видав у Києві книгу «Шлях до успіху». А з грудня 2015-го став почесним головою політичної партії «Успішна країна».

Повернеться Клименко в Україну чи ні, покаже час. А от інформацією, звідки у його соратників особисті номери мобільних телефонів приватних підприємців, мали би зацікавитися компетентні органи. Можливо, вона приведе у податкову службу?

Наталія КРАВЧУК 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Свідомий
    Свідомий

    Не тільки телефонують, присилають листи на електронку та запрошують взяти участь у різних заходах. При цьому контакти їм люди не надавали.

    11 березня 2017, 19:10
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися