На Волині п’яний поліцейський з дівчиною-поліцейським тікали від колег і пошкодили патрульне авто
Волинь

На Волині п’яний поліцейський з дівчиною-поліцейським тікали від колег і пошкодили патрульне авто

11 березня 2017, 14:20
0
0
Сподобалось?
0

У ніч з 10 на 11 березня у Луцьку на вулиці Набережній екіпаж патрульної поліції Луцька став свідком того, як автомобіль «Мітсубісі» з німецькою реєстрацією проїхав на червоне світло світлофора. Не зупинилася автівка й коли патрульне авто подало відповідний сигнал.

Почалося переслідування, в якому брали участь кілька екіпажів «копів» та члени групи швидкого реагування «Самооборони Волині».

Про події ночі розповів у «Фейсбук» самооборонівець Олександр Ніколайчук.

За його словами, погоня тривала близько години. Була оголошена операція «перехоплення». «Мітсубісі» почав тікати у напрямку Ківерців. Тут, поблизу бару «Дубки», перебували два екіпажі ківерцівських поліцейських, а ще одна місцева група реагування перевіряла якесь інше авто, і ніхто не звернув уваги на шалений «Мітсубісі», який пролетів повз них на швидкості у 140-150 кілометрів за годину.

«Нарізали три круги по маршруту Луцьк-Ківерці-Піддубці-Луцьк. Ціною затримання стало розбите поліцейське авто та легкі тілесні у патрульного», - розповідає Ніколайчук.

Після затримання водій представився патрульним Володимиром Володимировичем Шабалою і «надув» у «драгер» у Ківерцівській райлікарні через досить тривалий проміжок після затримання 1,42 проміле. Пізніше ж луцькі «копи» з’ясували, що мають справу з ківерцівським колегою Віталієм Алексюком, який на момент скоєння правопорушення був заступником начальника Ківерцівського райвідділу поліції – начальником сектору реагування патрульної поліції у чині капітана. Разом з ним в авто перербувала ще й дільничний офіцер поліції Юлія Романюк, яка під час затримання назвалася Ольгою Захарчук і стверджувала, що випадково потрапила в авто. Мовляв, хотіла додому доїхати.

 

Затриманий водій не одразу вгамувався і висловлював погрози на адресу поліцейських та членів громадського формування.

Віталія Алексюка відсторонили від виконання обов’язків, найімовірніше його звільнять з органів попри всі попередні заслуги. У поліції почалося внутрішнє розслідування.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися