Екстрадованого з Росії розбійника посадять за грати за викрадення людини
Волинь

Екстрадованого з Росії розбійника посадять за грати за викрадення людини

13 березня 2017, 11:19
0
1
Сподобалось?
1

На Волині засудили 26-річного мешканця села Тарасове, який разом із спільниками скоїв низку тяжких злочинів на території області й переховувався від правосуддя в Російській Федерації.

Уночі 6 серпня 2014 року обвинувачуваний та його четверо спільників, яких упіймали та засудили раніше, двома автомобілями під'їхали до розважального комплексу «101 кілометр» у селі Піддубці Луцького району. Вони полювали на чоловіка, який мав при собі платіжну картку з чималою сумою грошей та новеньке авто. Жертву запхали до свого автомобіля й погрозами та насильством домоглися, аби чоловік віддав їм свій «Опель Вектра». Зняти ж гроші з банківської картки без особистого звернення клієнта в банк виявилося неможливим. Злочинці кілька днів утримували потерпілого у готельних номерах та знятих квартирах і лише 12 серпня 20124 року відпустили, переконавшись у відсутності грошей на картці.

Визнавши чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 189, ч.2 ст. 146, ч.2 ст. 289, ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України, суд призначив 26-річному розбійнику покарання у вигляді 6 років та 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися